Lyrikklerret.no
- dikt og fotoHjem
Om oss
Lyrikklerret
JR's dikt
AK's foto
Diktutgivelser
Utstillinger
Kalender 2019
Priser
AK's tegninger
Lenker
 
   

Jan Rune Nordholm - dikt

Jan Rune

Jeg er født og oppvokst i Oslo, og er nå bosatt på Skarnes i Sør-Odal. Diktskriving har vært en årelang geskjeft, som en del av et kunstnerisk uttrykksbehov ved siden av maling og fotografering.

På flere diktnettsteder skriver jeg under pseudonymet Ulvevad. Jeg er også tilknyttet Kreative Odølinger. Noen av diktene på lyrikklerretene finner du i diktsamlingen Oss i mellom.

Følg gjerne med under JR's dikt, der blir mange av diktene mine lagt ut med ujevne mellomrom.

Anne-Kathrine Jernberg - foto og grafisk utforming

Anne-Kathrine

Jeg er født og oppvokst i Nord-Odal, og har etter mange år i Oslo bosatt meg på Skarnes sammen med Jan Rune. Jobber til daglig i Statistisk sentralbyrå (SSB) i Oslo.

Fotografering har for meg vært en livslang interesse, men har praktisert det i enda større grad etter at jeg traff Jan Rune, som bl.a. har jobbet som freelancefotograf. Jeg har stor interesse for design og grafisk uttrykk. Ideen bak lyrikklerretene var å presentere Jan Runes dikt til en utstilling høsten 2010.

I 2012 hadde jeg en separatutstilling; "Vannspeil" i Lille Galleri ved Galleri Lyshuset (Kåre Tveter) på Skarnes. Fotoene er nå utlånt til Sør-Odal Alders- og sykehjem sammen med flere lyrikklerret.

Et utvalg av fotoene mine blir lagt ut med ujevne mellomrom under AK's foto.

Innimellom tegner jeg litt, også - noen av tegningene kan du se under AK's tegninger.

Ta også en titt på vår facebookside

Medieomtale

   
Kontakt oss:  post@lyrikklerret.no

Alle dikt og bilder er opphavsrettslig beskyttet.